Wij versterken uw digitale innovatie

Visyon XR experiences en Minkels Marketing geloven in het uitdagen van 'de norm' door gebruik te maken van beproefde en opkomende technologieën in creatieve oplossingen. Wij monitoren constant de wereldwijde markt van digitale opkomende innovaties en technieken.

Op basis van de opgedane kennis zijn wij in staat om zowel in eigen beheer ontwikkelde digitale platformen als platformen van derde partijen te gebruiken voor onze hoogwaardige bedrijfsadviezen en oplossingen.


Voorbeelden van digitale innovaties

BUTLAR (Visyon) is een Augmented Reality-platform dat een nauwkeurig plaatsbepalingsysteem voor geografische locatie integreert om gebruikers door het interieur van grote gebouwen te leiden. Compatibel met headsets voor iOS, Android en Mixed Reality zoals Hololens.

Interactie ratio: Hoog
Impact ratio: 70% - 90%
Toepassingen: Musea - Hogescholen - Ziekenhuizen - Stadions - Stations - Retail - n.o.t.k.

VROADCASTER is het eerste Virtual Reality ‘framework’ voor organisaties die langdurige relaties willen opbouwen met hun klanten en zakelijke belanghebbenden. Het platform biedt bedrijven de mogelijkheid om te onderzoeken hoe professionele relaties kunnen worden ontwikkeld in een gevirtualiseerde wereld.

Interactie ratio: Hoog
Impact ratio: 80% - 90%
Toepassingen: Training/leren - Entertainment - Gezondheidszorg - Productontwikkeling - Productdemonstraties - n.o.t.k.

Een Mixed Reality bril (ook wel Hologrambril genoemd) is een 'slimme' bril waar je door transparante glazen de fysieke wereld ook nog zien. Daar wordt een ’virtuele laag’ overheen geprojecteerd. Met handgebaren kun je de verschillende tools en applicaties van de slimme MR-bril besturen.

Interactie ratio: Hoog
Impact ratio: 80% - 90%
Toepassingen: Training/leren - Entertainment - Gezondheidszorg - Productontwikkeling - n.o.t.k.

Gezichtsherkenning

Gezichtsherkenning kan een revolutie teweegbrengen in de manier waarop winkels werken. Een geïntegreerd systeem heeft de potentie om de klanttevredenheid te verhogen, het personeelsbeleid te verbeteren en detailhandelaren een beter inzicht te geven in de klanten van de mysterieuze geest.

Interactie ratio: Medium
Impact ratio: 50% - 70%
Toepassingen: Retail - n.o.t.k.

Virtual Forces - Klikify technology

KLIKIFY smartphone technologie

Een nieuwe innovatieve oplossing die de smartphone van consumenten en/of bezoekers aan uw (winkel)locatie of huismonitor koppelt. Op bijna magische wijze transformeert de smartphone in een afstandsbediening of '2nd screen' om de beste (product)informatie, korting, informatie etc. op de smartphone te tonen.

Interactie ratio: Hoog
Impact ratio: 70% - 90%
Toepassingen: Entertainment - Retail - n.o.t.k.

Slim presenteren

Elk persoonlijk contact met een klant , prospect of zakenpartner is een unieke kans. Elke keer opnieuw. Audience biedt u op een slimme geautomatiseerde manier maximale ondersteuning bij verkoopgesprekken aangevuld met unieke KPI analyses.

Interactie ratio: Gemiddeld
Impact ratio: 50% - 70%
Toepassingen: Verkoop presentaties - n.o.t.k.

Smart Audience presentations
Minkels Marketing Humanoid Robotics

Menselijke robots

Een humanoid Robot is in staat om universele emoties zoals blijdschap, verdriet, woede en twijfel te herkennen. Het doel van deze analyse is om de robot op de beste manier met consumenten/bezoekers te laten communiceren.

Interactie ratio: Hoog
Impact ratio: 80% - 90%
Toepassingen: Entertainment - Retail - Gezondheidszorg - n.o.t.k.

Smart digital signage

Een unieke technologie waarbij beeldschermen gebruikt worden om traditionele media te vervangen. Beeldschermen waarmee vaak doelgericht informatie, entertainment en reclame wordt aangeboden.

Interactie ratio: Medium
Impact ratio: 50%
Toepassingen: Retail - Openbaar vervoer - Stadions - Gezondheidszorg - n.o.t.k.

Minkels Marketing Smart Digital Signage
Minkels Marketing Big Search & Social Data

Big Search & Social Data

Een Plug&Play analyse dashboard gebaseerd op Big Search & Social Data. Verschaf jezelf toegang tot de enorme hoeveelheid digital footprints: helder en overzichtelijk gepresenteerd in trendanalyses en marktinzichten.

Interactie ratio: Hoog
Impact ratio: 50% - 70%
Toepassingen: Back office - n.o.t.k.

Tic Tag technology

Met tic tag kunt u uw klant persoonlijke verkoopaanbiedingen, loyaliteitspunten en inspirerende video's geven. Op deze manier kunt u uw klantenrelatiebeheer uitbreiden en uw bedrijf nastreven.

Interactie ratio: Medium
Impact ratio: 50% - 70%
Toepassingen: Retail - Leisure - Engineering - n.o.t.k.

Minkels Marketing retail tagging technology

Bedrijf

Minkels Marketing BV
Brouwerstraat 3
5271 XR Sint-Michielsgestel
Nederland
—————
KvK 17 15 22 73
BTW NL 811684556 B01
iBAN NL 64 RABO 01336 54 524


Contact

Mark Minkels
M +31 6 533 50 533

E info@minkelsmarketing.nl

Disclaimer


Mark Minkels


Minkels Marketing maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.